Shane Alexander opnieuw on tour

In de periode van 9 t/m 22 november 2018 zijn wij, in samenwerking met Booking Agency Monkeyman, plannen aan het maken om Shane Alexander (solo of met band) opnieuw naar Europa te halen. Aanleiding zijn de lovende recensies over zijn, in 2016 verschenen CD Bliss, die op dit moment ineens de ronde doen. Nauwelijks voor te stellen één jaar na dato valt ongevraagd het kwartje bij Nederlandse, Belgische en Duitse luisteraars, radio stations en schrijvende pers.

WHITE ROOM REVIEWS (NL)

Met het album Bliss bewijst Shane Alexander dat hij zich in veel verschillende settings en in veel verschillende gemoedstoestanden op een aantrekkelijke manier weet te tonen aan het volk. Liefhebbers van singer-songwriters die akoestisch georiënteerd zijn, onthoudt: Shane Alexander. (Ralf Wedage)

ROOTS TIME (B)

Wijsheid, zo noemen we dat. “Bliss” is een heel mooie plaat van een mens, die geleerd heeft van Het Leven. Daar kunnen we alleen maar blij om zijn voor hem. En voor onszelf, want, platen met alleen maar “spot-on” nummers, die vind je niet zo vaak. Deze “Bliss” is er wel zo eentje. Shane is binnenkort in onze contreien, maar alweer niet in België. Even Noordwaarts lijkt mij een gepaste goede raad, want, te oordelen naar de kwaliteit van deze superplaat, zouden die liveshows best wel eens indruk kunnen maken… (Dani Heyvaert)

WRITTEN IN MUSIC (NL)

Het lijkt een toevallig teruggevonden pareltje uit de jaren zestig, afkomstig van een of andere soundtrack bij weidse woestijntaferelen. Het pastorale titelnummer sluit af zoals de langspeler begon, in alle rust en sereniteit. (Cis van Looy)

Laat je overtuigen en neem even de tijd om naar onderstaande LIVE video’s te kijken.

Meer Video’s bekijken?