Jeffrey Halford & the Healers New King of Country on tour

Dat schreef NO DEPRESSION over Jeffrey Halford & The Healers onlangs verschenen CD Lo-Fi Dreams. Was het maar waar… we doen ons best. Jeffrey Halford & The Healers komen opnieuw naar Nederland en Duitsland. Aanleiding zijn de buitengewoon enthousiaste reacties op zijn EU tournee, in het najaar 2017, en de lovende kritieken over Halford’s CD/LP Lo-Fi Dreams. Lo-Fi Dreams verwierf dan ook niet voor niets een plek in The Americana Airplay Top 100 Albums charts van 2017.

OOR (NL)

Jeffrey Halford maakt verzorgde rootsmuziek, in diverse hoedanigheden. Met zijn vorige album Rainmaker heeft Halford in Nederland de nodige vrienden gemaakt. Die club zal door de kwaliteit van Lo-Fi Dreams alleen maar toenemen. (René Megens)

LUST FOR LIFE (NL)

In de rug gedekt door een uitmuntende, tweekoppige ritmesectie excelleert Halford met eengedreven voordracht en gitaren die twangen in de beste country- en sliden in de oudste bluestraditie. Maar in de meeste van deze ijzersterke en bij vlagen meeslepende songs manifesteert Halford zich als een onverbeterlijke zwerver en romanticus, die hopeloos verliefd wordt op iedere serveerster die hij tegenkomt. (Herman van der Horst)

KRENTEN UIT DE POP

Lo Fi Dreams van Jeffrey Halford & The Healers is een van de best klinkende platen die ik de laatste tijd gehoord heb. (Erwin Zijleman)

Laat je overtuigen door heel even de tijd te nemen om naar onderstaande LIVE video’s te kijken om hem daarna een podium plaats te gunnen.

BEVESTIGDE TOUR DATES 2018

zaterdag 18 augustus 2018 Olderkoop Le Brocope (Tickets HERE) NL
zondag 19 augustus 2018 Ossenisse ‘t Schallemaaj (Tickets HERE) NL
maandag 20 augustus 2018 Breda Cafe Bel-Air (Tickets HERE) NL
dinsdag 21 augustus 2018 NL
woensdag 22 augustus 2018 Bergeijk Farmconcert @ De Hutten (Tickets HERE) NL
donderdag 23 augustus 2018 Homburg Mandy’s Lounge (Tickets HERE) DE
vrijdag 24 augustus 2018 Amsterdam Café Belcampo (Tickets HERE) NL
zaterdag 25 augustus 2018 Haselünne Haseluenner Buehnen (Tickets HERE) DE
zondag 26 augustus 2018 Helmond Lokaal 42 (Free concert check HERE) NL